Далвина Астраион Шардоне

0,75L Стаклена амбалажа

Во нашето виногорје созрева лесно и дава вино со полно тело со ароми на јаболка, крушка, праска, кајсија, цитрусни и тропски овошја и вкусови на ананас, банана, манго, гуава, киви... просторот за вашата мечта е неограничен. Малолактичката ферментација го прави меко со вкус на путер и цветен крем. Свежо, цветно и со еден збор богато вино со што се објаснува неговата популарност. Лесно препознатливите, но тешко описливи деликатни ароми со својот раскош ја стивнуваат жедта на вашите страсти. Совршено одговара со едноставно подготвени јадења од морски плодови, разни видови сирења или пилешко.


Цена: 
325ден
© 2017 kupigorska.mk