Далвина Армагедон Куве Барик

0,75L Стаклена амбалажа

Прекрасна комбинација од нашиот деликатен и ароматичен Вранец, богатото, долготрајно Каберне и постојаното, напредно Мерло е вино кое плени со својата хармонија и незаборавни карактеристики. Одлежано 18 месеци во професионално изработени дабови буриња станува примамлив извор на сетилно задоволство. Темно црвено- виолетовата боја поддржана со јака но не и груба танинска структура го прави да трае десетина години. Одлично се комбинира со различни видови домашни специјалитети.


Цена: 
1.180ден
© 2017 kupigorska.mk