Далвина Дионис Сирах Барик

0,75L Стаклена амбалажа

Ова особено елегантно вино со комплексно ткаење носи многубројни доживувања во сетилото за мирис. Примамливата арома на сува трева, чоколадо и траги од ментол ги следат богатите и слатки црвени вкусови на палатата. Врвната рибизла и малините раскошно се подаваат. Убавиот баланс на лесната овошна свежина и траговите од бел бибер води кон бескраен завршеток.


Цена: 
870ден
© 2017 kupigorska.mk