Далвина Дионис Мерло Барик

0,75L Стаклена амбалажа

Ова фантастично Мерло отвара вистинска битка со својата длабока, сјајна боја и пријатната мешавина на ароми од зрнесто овошје. Црните цреши и капините ја пополнуваат палетата со некоја препознатлива нијанса на црн бибер. Средината покажува значителна комплексност со свежина што доаѓа од аромата на вишни. Зрелоста на плодовите комбинирана со заокружените танини уште повеќе го збогатува задниот дел на палетата и предизвикува долготрајност.


Цена: 
870ден
© 2017 kupigorska.mk