Далвина Синтезис Куве Барик

0,75L Стаклен амбалажа

Прекрасната креација од нашиот деликатен и ароматичен Вранец, преточена во Синтезис - вино кое плени со својата хармонија и незаборавни карактеристики. Одлежано 12 месеци во професионално изработени дабови буриња станува примамлив извор на боженствено задоволство. Одлично се комбинира со различни видови домашни специјалитети.


Цена: 
525ден
© 2017 kupigorska.mk