Далвина Гоѕин Мускат Темјаника

0,75L Стаклена амбалажа

Мускатно, вариететно, многу ароматично вино кое има богата палета на ароми како: цвет од портокал, лушпа од портокал, суви и свежи кајсии, мед и рози. Специјално изработен да биде лесен за уживање овој бел мускат убаво и долготрајно си поигрува на Вашата палата. Тони од цветни ноти со доволно вкусови и свежина за да не изчезнат во истата минута при проголтувањето. Перфектно избалансирано вино, најдобро послужено добро изладено и брзо консумирано за да не ги изгуби најдобрите карактеристики со стоење во чашата. Ова е виното кое секоја пригода ја претвора во специјална.


Цена: 
325ден
© 2017 kupigorska.mk