Далвина Купидон Пенливо Вино Шардоне

0,75L Стаклена амбалажа

Подготвено во традиционален стил, со втора ферментација по флаширањето (што е всушност процес за време на кој најголемиот дел од јаглеродниотдвооксид се формира) кога се создаваат бисерните балончиња што така волшебно се прилепуваат на ѕидовите на ладната чаша со ова првокласно вино. Создадено да ја нагласи секоја прослава, богато со пленувачка свежина која може да се чувствува уште некое време по првата голтка. Арома која потсетува на свеж сос од јаболки, зачинети јаболки, зрели круши и тукушто печено лепче е неодолив комплимет.


Цена: 
525ден
© 2017 kupigorska.mk