Далвина Купидон Пенливо Вино Жупљанка

0,75L Стакленa амбалажа

Она што ја дава пенливата природа на свежо отвореното вино е втората ферментација која се случува по флаширањето. Прекрасно вино кое ќе ги збогати гламурозните моменти со својата неизбежно заводлива свежина која трае уште долго по првата голтка. Особено се забележливи на палетата јаките квасни и орешести вкусови испреплетени со зрели овошни плодови, слатка цветна трага, екстракт од зрела банана и крем од ванила на совршениот завршеток на добро изладеното вино.


Цена: 
525ден
© 2017 kupigorska.mk