Горска + РЕЛАКС

0,5L PET

Горска + Релакс е висококвалитетна функционална вода која содржи екстракт од семе од коноп и грејпфрут. Витаминот Б кој го содржи овој производ придонесува за нормална функција на нервниот систем.


Product Note: 
The product is sold in a package containing 12 pieces Gorska + Relax 0.5L PET.
Price: 
588ден
© 2020 kupigorska.mk