Горска + СПОРТ ФИТНЕС со Л-карнитин


Горска+  ФИТНЕС  е  функционална вода  која е богата со Л-карнитин. Л-карнитинот е природен нутрициент кој игра суштинска улога во енергетскиот метаболизам на телото. Неговата главна функција е да ги претвори мастите во енергија, односно да ги снабди органите во телото, како срцето, мускулите, црниот дроб и имунолошките клетки со енергија.


Product Note: 
The product is sold in a package containing 6 pieces of Gorska + SPORT FITNESS 0.75L PET.
Price: 
270ден
© 2020 kupigorska.mk