Апарат за топла/ладна вода, Модел ЛМ 5Е

Апарат за топла/ладна вода, Модел ЛМ 5Е

Спецификации на моделот: • Електричен уред • Димензии: 280 х 300 х 380мм • Тежина: 4кг • Боја: Бела • Капацитет на загревање: 5 л/час • Капацитет на ладење:  0,7 л/час • Температура на топлата вода до и над 90°C • Температура на ладната вода до и над 15°C


Цена: 
3.200ден
© 2019 kupigorska.mk