Естејт селекшн Каберне Совињон 0,75L

Пуклавец Естејт селекшн Каберне Совињон 0,75L стаклена амбалажа

Црвено вино произведено на сончевите ридови на село Дисан, покрај Неготино. Се одликува со интензивна арома на зрели темни овошја, чоколада, црн бибер и зачински карактер.  На вкус е хармонично, полно, со меки и созреани танини и долг послевкус. Одлично се спарува со зреени сирења и кашкавали, како и со повеќето видови на месо.


Цена: 
429ден
© 2022 kupigorska.mk