Горска +ИМУНО со ацерола - алое вера

0,75L PET

Горска + Имуно е висококвалитетна функционална вода која содржи ацерола и алое вера. Комбинацијата од алое вера и ацерола ја прави идеална вода за секојдневна употреба и задоволување на дневните потреби на организмот од витамини и антиоксиданси. 


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Горска + Имуно 0,75L PET.
Цена: 
270ден
© 2020 kupigorska.mk