Горска + РЕЛАКС

0,75L PET

Горска + Релакс е висококвалитетна функционална вода која содржи екстракт од семе од коноп и грејпфрут. Витаминот Б кој го содржи овој производ придонесува за нормална функција на нервниот систем.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Горска + РЕЛАКС 0,75L PET.
Цена: 
330ден
© 2020 kupigorska.mk