Горска + СПОРТ ИЗОТОНИК

0,75L PET

Горска + СПОРТ  е  функционална вода која содржи изотоник со вкус на лимон и грејпфрут. Изотоникот е спортски пијалок кој им помага на спортистите да ја заменат водата, електролитите и енергијата пред и по напорниот тренинг. Консумирањето на Горска+ Sport, пред, за време и после физичката активност  обезбедува правилна хидратација и претставува одличен извор на енергија. 


Цена: 
50ден
© 2022 kupigorska.mk