Горска + РЕЛАКС

0,25L Стаклена амбалажа

Горска + Релакс е висококвалитетна функционална вода која содржи екстракт од семе од коноп и грејпфрут. Витаминот Б кој го содржи овој производ придонесува за нормална функција на нервниот систем.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Горска + РЕЛАКС 0,25L стаклена амбалажа.
Цена: 
612ден
© 2022 kupigorska.mk