Горска Изотоник

0,5L PET

Горска Изотоник е висококвалитетен спортски пијалок, произведен според тестирана и контролирана формула. Збогатен со витамини и минерали, совршено ги задоволува потребите на спортистите и физички активните рекреативци. Освежителен, нискоенергетски, негазиран безалкохолен пијалок со сок од лимон и грејпфрут, идеален за конзумирање пред, за време и после физичката активност, овозможува правилна хидратација, закрепнување и регенерација на енергијата и перформансите.


Цена: 
37ден
© 2019 kupigorska.mk