Пуклавец 7Н Пино Гриџо 0,75L

Пуклавец 7Н Пино Гриџо 0,75 л стаклена амбалажа

Пино Гриџо е полно, кремасто вино со одлична текстура. На нос има прекрасни и живи ароми на зрело јаболко и праска, жолти плодови и дискретна ванила. Благодарение на зреењето во дабови бочви на вкус е елегантно заокружено со богатство на вкусови и ова вино е одлично да се ужива во комбинација со морска храна.


Цена: 
546ден
© 2022 kupigorska.mk