Новости

Горска Вода со донации за населението во Украина

Image of Горска Вода со донации за населението во Украина

„Во знак на солидарност, како општествено одговорна компанија, одлучивме да се приклучиме кон бројните хуманитарни акции. Да им помoгнеме на оние кои се најпогодени во моментов. Дониравме вода за украинското население.“ - изјавија од Горска Вода.

Останати вести

Newsletter

Претплати се на нашиот Newsletter!

Внеси ја твојата е-маил адреса и добивај ги најновите информации.

© 2023 Vendor x Купи Горска   

Vendor Logo