Горска вода газирана со вкус на лимон

0,5L PET

Комбинацијата на најквалитетната природна вода Горска и вкусот на лимон ќе го надополнат вашето освежувачко искуство. Горска лимон со својот уникатен вкус ви нуди овошна хидратација и ревитализација на вашето тело и ум. Горска лимон е одличен пијалок за секое годишно време и за секоја пригода.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Горска вода газирана со вкус на лимон 0,5L PET.
Цена: 
192ден
© 2022 kupigorska.mk