Горска спорт Л-карнитин

0,5L PET

За корисниците кои знаат што е најдобро за своето здравје, Горска нуди вода со Л-карнитин која во значителна мера го забрзува метаболизмот, ги топи масните наслаги, ја зголемува физичката енергија, ја зголемува отпорноста на срцевиот мускул и отчукување на срцето. Л-карнитинот кој го содржи Горска Спорт е произведен од реномираната Швајцарска компанија за природни науки – Лонза.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Горска спорт Л-карнитин 0,5L PET.
Цена: 
300ден
© 2019 kupigorska.mk