Горска мечка

0,33L PET

Горска мечка е енергетски пијалок кој многу брзо ќе ја врати вашата енергија, ќе го подобри вашето расположение и повторно ќе ја врати насмевката на вашето лице. Моќта на Горска мечка доаѓа од високиот процент на кофеин, таурин и витамин од групата Б.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Гoрска мечка 0,33L PET
Цена: 
300ден
© 2021 kupigorska.mk