Гора Портокал

0,5L PET

Гора соковите нудат неверојатно овошно освежување кое содржи витамини, хранлива вредност и течности кои се потребни за одржување на вашата хидратацијата. Овие сокови, освен што ја намалуваат жедта, имаат и имаат врвен вкус бидејќи се произведуваат со природната изворска Горска Вода. Гора Портокал има 100% природен вкус на портокал.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Гора портокал 0,5L PET
Цена: 
385ден
© 2023 kupigorska.mk