Староградско Црвено Пиво

0,33L Стаклена амбалажа

Староградско Црвено е прво македонско вистинско црвено пиво, кое по вкус e во ранг на ирските црвени пива.
Произведено од специјален јачменов слад - BEST Red X malt, кој се користи исклучиво за производство на црвени пива, хмељ и квасец, во комбинација со природна, изворска Горска вода, Староградско Црвено има уникатен, интересен и специфичен вкус, со арома на карамела.
Староградско Црвено е висококвалитетно, премиум пиво кое содржи 5,6% алкохол и може да се најде во стаклено пакување од 0,33 л, неповратна амбалажа. Лесно за пиење, вкусно и уникатно, Староградско Црвено е наменето за вистинските љубители на пиво.


Цена: 
43ден
© 2022 kupigorska.mk