Гора газиран сок Кола

1,5L PET

Освежувачките газирани безалкохолни сокови Гора се произведени од најдобрата Горска вода и билни екстракти (кола) кои се идеално освежување во секоја прилика.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Гора газиран сок Кола 1,5L PET
Цена: 
250ден
© 2023 kupigorska.mk