Горска вода газирана

0.75 L Стаклена амбалажа

Горска има специјална линија на производи во стаклена амбалажа наменети за хотели, ресторани и кафичи (ХоРеКа). Горска газирана вода ја задржува својата најважна карактеристика, а тоа е неверојатниот спој на меурчиња со балансиран состав, и во оваа модерна амбалажа. Со својот префинет изглед и врвен хемиски состав, Горска вода во стаклена амбалажа додава вредност во угостителството.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Горска газирана вода 0.75 L стаклена амбалажа.
Цена: 
288ден
© 2022 kupigorska.mk