Горска вода газирана

0,5L PET

Горска газираната вода има неверојатен спој на меурчиња со балансиран состав за неверојатно освежување. Комбинацијата на минерали и минерални соли гарантираат благосостојба на вашите витални функции, психолошкото и физичкото здравје.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Горска газирана вода 0,5L PET.
Цена: 
235ден
© 2022 kupigorska.mk