Горска вода газирана

1L PET

Горска газираната вода има неверојатен спој на меурчиња со балансиран состав за неверојатно освежување. Комбинацијата на минерали и минерални соли гарантираат благосостојба на вашите витални функции, психолошкото и физичкото здравје.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Горска вода газирана 1L PET.
Цена: 
114ден
© 2022 kupigorska.mk