Горска вода негазирана

0,5L PET

За правилен хидратен баланс во текот на денот и ноќта, каде и да сте, негазираната вода Горска е вистинскиот избор. Природната идеална избалансираност на минерали, соли, олигоелементи и нискиот процент на натриум ви овозможуваат секојдневна консумација на Горска во неограничени количини.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Горска вода негазирана 0,5L PET.
Цена: 
192ден
© 2021 kupigorska.mk