Горска вода негазирана

1,5L PET

За правилен хидратен баланс во текот на денот и ноќта, каде и да сте, негазираната вода Горска е вистинскиот избор. Природната идеална избалансираност на минерали, соли, олигоелементи и нискиот процент на натриум ви овозможуваат секојдневна консумација на Горска во неограничени количини.


Напомена: 
АКЦИЈА: За секој купен пакет (6х 1.5л) Горска негазиранa, добивате подарок: Горска+ IMMUNO од 0.75л, висококвалитетна функционална вода обогатена со ацерола и алое вера.
Цена: 
132ден
© 2021 kupigorska.mk