Гора Мултиред

1,5L PET

Гора соковите нудат неверојатно овошно освежување кое содржи витамини, хранлива вредност и течности кои се потребни за одржување на вашата хидратацијата. Овие сокови, освен што ја намалуваат жедта, имаат и имаат врвен вкус бидејќи се произведуваат со природната изворска Горска Вода. Гора Мултиред нуди освежителен и природен вкус на цреша, јагода, малина, капина и боровница.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Гора Мултиред 1,5L PET
Цена: 
400ден
© 2023 kupigorska.mk