Гора леден чај Лимон

1,5L PET

Незаменлив дел од палетата на производи на брендот Гора се освежувачките ледени чаеви. Овие безалкохолни пијалоци се прават од билни екстракти без конзерванси и најквалитетната Горска вода. Освежителен вкус на лимон, збогатен со витамин Ц.


Цена: 
43ден
© 2020 kupigorska.mk