Гора леден чај Праска

1,5L PET

Незаменлив дел од палетата на производи на брендот Гора се освежувачките ледени чаеви. Овие безалкохолни пијалоци се прават од билни екстракти без конзерванси и најквалитетната Горска вода. Освежителен вкус на праска, збогатен со витамин Ц.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Гора леден чај Праска 1,5L PET
Цена: 
260ден
© 2022 kupigorska.mk