Горска вода негазирана

10L PET

Најквалитетната Горска негазирана вода е достапна во пакување од неповратна амбалажа од 10 литри. Ова пакување е практично и лесно за користење.
Горска ви нуди амбалажи кои се идеално економично решение за апарати за вода.


Цена: 
120ден
© 2018 kupigorska.mk