Услови за испорака

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Времето на испорака е во период од 24 часа и најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови. За достава на Вашата пратка ја користиме сопствeната дистрибутивна мрежа на Горска Дооел Скопје и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период од 08:00 – 16:00 часот. Секоја нарачка потребно е да биде со минимум вредност од 500 денари. Под оваа сума не може да се направи нарачка. Испораката е бесплатна и важи само за достава во Скопје. За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на 075426184 или 076474277 или на info@gorska.com.mk Ви благодариме!

Македонски
© 2023 kupigorska.mk