Јерузалем Ормож Мускатно пенливо вино 0,75L

Puklavec Jeruzalem Ormoz Muscat sparkling 0,75L glass bottle

Пенливото вино од Мускат Отонел е популарен избор за љубителите на послатки, ароматични вина. Произведено е по Шармат методата и претставува лесно, живо и освежително пенливо вино со непогрешлива мускатна арома. Одлично како аперитивно вино, или да се ужива самостојно.         

 


Price: 
481ден
© 2021 kupigorska.mk