ГОРСКА + БЈУТИ со витамин Ц и колаген

0,5L PET

Горска + Бјути е нова висококвалитетна функционална вода која содржи колаген и витамин Ц. Пептан колаген пептидите, присутни во Горска +  се природен извор на колаген кои придонесуваат кон зголемување на нивото на колаген во човековото тело.


Product Note: 
The product is sold in a package containing 6 pieces GORSKA + Beauty 0.5L PET.
Price: 
270ден
© 2020 kupigorska.mk