ГОРСКА + БЈУТИ со витамин Ц и колаген

0,75L PET

Горска + Бјути е нова висококвалитетна функционална вода која содржи колаген и витамин Ц. Пептан колаген пептидите, присутни во Горска +  се природен извор на колаген кои придонесуваат кон зголемување на нивото на колаген во човековото тело.


Price: 
50ден
© 2020 kupigorska.mk