Зелен Цар

0.33 l non-returnable glass bottle packaging

Зелен Цар, првото зелено пиво во Македонија!

Премиум светло пиво, произведено по традиционален германски рецепт.

Содржи 100% јачменов германски слад, без додаток на други житарки.

Зелен Цар е непастеризирано, ладно филтрирано освежително пиво со задржан оригинален вкус.

Збогатено со протеини од екстрактот од семе од коноп.

 

Содржи 6,5% алкохол и може да се најде во стаклено пакување од 0,33л, неповратна амбалажа.

Важно: не содржи THC/ТХЦ.


Product Note: 
The product is sold in a package of 6 pieces Zelen Car 0,33L glass packaging.
Price: 
369ден
© 2022 kupigorska.mk