Горска Јуниор цуцла

0,33L PET со цуцла

Инспирирани од детската радост и нивните секојдневни активности создадовме лимитирана едиција од 6 различни дизајнирани шишиња, Горска Јуниор! Здрава навика од најмала возраст за вашите најмили. Производот е достапен во ПЕТ амбалажа од 0.33л.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Горска Јуниор 0,33L PET.
Цена: 
265ден
© 2022 kupigorska.mk