Горска вода негазирана

0,25L Стаклена амбалажа

Горска вода има специјална линија на производи во стаклена амбалажа наменети за хотели, ресторани и кафичи (ХоРеКа). Горска негазирана ја задржува својата најважна карактеристика а тоа е квалитетот на водата и во оваа модерна амбалажа. Со својот префинет изглед и врвен хемиски состав, Горска вода во стаклена амбалажа додава вредност во угостителството.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Горска вода негазирана 0,25L стаклена амбалажа.
Цена: 
265ден
© 2022 kupigorska.mk