Гора ACE

1,5L PET

Гора соковите нудат неверојатно овошно освежување кое содржи витамини, хранлива вредност и течности кои се потребни за одржување на вашата хидратацијата. Овие сокови, освен што ја намалуваат жедта, имаат и имаат врвен вкус бидејќи се произведуваат со природната изворска Горска Вода.Гора ACE нуди одличен освежителен вкус, збогатен со A + C + E витамини.


Цена: 
62ден
© 2021 kupigorska.mk