Апарат за топла/ладна вода со компресорско ладење на водата, Модел ЛМ 16Б

Апарат за топла/ладна вода, Модел 16Л

Спецификации на моделот: • Компресорски уред • Димензии: 335 х 325 х 980мм • Тежина: 12,5 кг • Боја: Бела • Капацитет на загревање: 5 л/час • Капацитет на ладење:  3 л/час • Температура на топлата вода до 95°C • Температура на ладната вода 5-10°C


Цена: 
8.500ден
© 2022 kupigorska.mk