Јерузалем Ормож Розе пенливо вино 0.75L

Пуклавец Јерузалем Ормож Розе пенливо вино 0,75L стаклена амбалажа

Пенливо розе вино произведено по Шармат метода од Пино Ноар грозје. Питко, освежително и свежо пенливо вино со интензивни вариетални ароми на зрело ситно црвено овошје и добро се спарува со слатки десерти или може да се ужива самостојно.


Цена: 
442ден
© 2022 kupigorska.mk