Совињон Блан & Пино Гриџо Естејт селекшн 0.75L

Пуклавец Естејт селекшн Совињон Блан & Пино Гриџо 0,75L стаклена амбалажа

Современ и свеж бленд, овошно воден со цитрусни ароми, свеж лист од домат и бозел. Совињон блан ја дава карактеристичната свежина, а Пино Гриџо комплексноста и полноста на вкусот. Ова вино добро се спарува со лесни меса од живина, свежи салати и аспарагус, а исто така е одлично како аперитивно вино.

 


Цена: 
338ден
© 2022 kupigorska.mk