Горска +ИМУНО со ацерола - алое вера

0,5L PET

Горска + Имуно е висококвалитетна функционална вода која содржи ацерола и алое вера. Комбинацијата од алое вера и ацерола ја прави идеална вода за секојдневна употреба и задоволување на дневните потреби на организмот од витамини и антиоксиданси. 


Цена: 
39ден
© 2021 kupigorska.mk