ГОРСКА + БЈУТИ со витамин Ц и колаген

0,5L PET

Горска + Бјути е нова висококвалитетна функционална вода која содржи колаген и витамин Ц. Пептан колаген пептидите, присутни во Горска +  се природен извор на колаген кои придонесуваат кон зголемување на нивото на колаген во човековото тело.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња ГОРСКА + БЈУТИ 0,5L PET.
Цена: 
270ден
© 2020 kupigorska.mk