Горска + СПОРТ ФИТНЕС со Л-карнитин

0,75L PET

Горска+  ФИТНЕС  е  функционална вода  која е богата со Л-карнитин. Л-карнитинот е природен нутрициент кој игра суштинска улога во енергетскиот метаболизам на телото. Неговата главна функција е да ги претвори мастите во енергија, односно да ги снабди органите во телото, како срцето, мускулите, црниот дроб и имунолошките клетки со енергија.


Цена: 
45ден
© 2022 kupigorska.mk