Горска вода- погодна за подготовка на храна за доенчиња

1L PET

Горска вода- нискоминерална природна изворска вода, погодна за подготовка на храна за доенчиња која ги задоволува посебните потреби на вашите најмали. Освен мајчиното млеко, водата е неопходна за нивен правилен раст и развој. Двојно филтрирана и идеално балансирана за подготовка на адаптирано млеко и бебешка храна. Совршена за гасење на нивната жед.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Горска вода- нискоминерална природна изворска вода погодна за подготовка на храна за доенчиња 1L PET.
Цена: 
160ден
© 2022 kupigorska.mk