Зелен Цар

0,33L Стаклена неповратна амбалажа

Зелен Цар, првото зелено пиво во Македонија!

Премиум светло пиво, произведено по традиционален германски рецепт.

Содржи 100% јачменов германски слад, без додаток на други житарки.

Зелен Цар е непастеризирано, ладно филтрирано освежително пиво со задржан оригинален вкус.

Збогатено со протеини од екстрактот од семе од коноп.

 

Содржи 4,5% алкохол и може да се најде во стаклено пакување од 0,33л, неповратна амбалажа.

Важно: не содржи THC/ТХЦ.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Зелен Цар 0,33L стаклена амбалажа.
Цена: 
369ден
© 2023 kupigorska.mk